Nieuws

TV Carolus gebruikt stadslogo Helmond op competitieshirts

Tennisvereniging Carolus heeft het nieuwe stadslogo op de competitieshirts voor de jeugd verwerkt. Samen met de ontwerper van het stadslogo, Ugur Özdemir, is een speciale tennisversie gemaakt. Deze versie is beschikbaar voor alle Helmondse tennisverenigingen en kan ook worden ingezet bij gezamenlijke initiatieven. 

Loes Swinkels van Helmond Marketing is enthousiast over dit initiatief: “Ontwerper Özdemir geeft de vrijheid om het stadslogo eigen te maken en het is bijzonder dat TV Carolus dit als eerste sportvereniging heeft opgepakt.” In het stadslogo komen de historische waarden en de toekomstige speerpunten van Helmond bijeen. Deze kenmerken komen in de vijf cirkels op verschillende manieren terug. Als basis voor het logo zijn de vier hoektorens van het kasteel in abstracte vorm genomen. In de tennisversie zijn deze vier cirkels omgevormd tot tennisballen. 

Özdemir is naast ontwerper ook fotograaf. Hij zette de jeugd van TV Carolus met de nieuwe shirts bij het kasteel op de foto. Özdemir: “Ik geloof in onze stad en vind het bijzonder om hieraan mijn bijdrage te leveren. Het logo mag eigen zijn, daardoor wordt het sterker, daar ben ik zeker van overtuigd. TV Carolus is een ambitieuze vereniging, leuk om mensen van deze vereniging te leren kennen!” 

Samenwerking
TV Carolus-voorzitter Anita van den Heuvel: “Met het gebruik van het logo laten we zien dat we uit Helmond komen en daar zijn we trots op. De stad op je hart, trots op je stad, dat is de symboliek erachter. We zijn een grote vereniging en werken graag samen. Met alle Helmondse verenigingen hebben we de Helmondse jeugdkampioenschappen nieuw leven ingeblazen, we organiseren samen vrijdagavonden voor de jeugd; Funmasters en er zijn plannen voor een gezamenlijke tennispromotiecampagne. Helmond en tennis dragen we een warm hart toe. Wij juichen het toe als ook de andere Helmondse tennisverenigingen en sportverenigingen het Helmond-logo gaan gebruiken .” 

TV Carolus
TV Carolus is de grootste tennisvereniging van Helmond en heeft nu ruim 275 jeugdleden. Hiervan spelen 180 leden competitie. Omdat het spelen van wedstrijdjes stimuleert en plezier geeft, doet de jongste jeugd van TV Carolus tegenwoordig automatisch mee aan competitie. 

Op de nieuwe rode competitieshirts staat Het Helmond-logo staat op de borst en op de mouwen staan stersponsor Sported en partner van de jeugd Il Borgo. Beide sponsors hebben de ontwikkeling van de shirts mede mogelijk gemaakt.

« Terug

» Nieuws archief