Nieuws

Update 6-6: Clubhuis weer open vanaf maandag 8 juni!

Ons clubhuis opent aanstaande maandag 8 juni om 9 uur haar deuren en ook ons terras is weer open.
Gezellig een drankje doen bij Maarten is dan weer mogelijk en daar hebben we lang naar uitgekeken! Om dit te vieren bieden we je in de openingsweek (van 8 t/m 14 juni) het eerste kopje koffie/thee of fris aan met een lekker stukje kaneelkoek van onze sponsor 't Bakkertje. We dragen Maarten en natuurlijk onze sponsors een warm hart toe daarom zijn er de komende tijd een aantal acties om hen te steunen zoals zij ons ook al jaren steunen.
Het blijft Corona-tijd en daarom zijn er regels en richtlijnen, vanuit het RIVM, Gemeente Helmond, NOC*NSF, KNLTB en Horeca Nederland.
We doen een beroep op je om de regels te volgen maar ook op ieders eigen verantwoordelijkheid om voldoende afstand te houden.

Lees hier verder.

Update 8-5: Dat is goed nieuws! πŸŽΎπŸ’›β˜€οΈ Ook volwassenen kunnen weer gaan tennissen. Maar daar moet nog wel wat voor geregeld. Uiteraard doen we er alles aan om maandag 11 mei weer te starten en we houden jullie op de hoogte. Richtlijnen en protocollen moeten bekend, goedgekeurd en uitvoerbaar zijn.

Meer info vind je op de site van de KNLTB.

-----

Update 22-4: Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mag onder voorwaarden sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd t/m 20 mei. Dat betekent dat we beperkt open mogen voor tennissen, met name lesgeven aan jeugd t/m 18 jaar. Training voor de jeugd worden weer opgestart, cursisten worden door TopServe op de hoogte gebracht. Meer info over trainingen via johan@top-serve.nl.

De KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie zijn uitgesteld naar het najaar. De KNLTB maakt scenario’s en toolkits voor het sporten in 1.5 meter samenleving.

Het clubhuis van TV Carolus blijft ieder geval tot woensdag 20 mei aanstaande gesloten.

Wat betekent dit voor het toernooiseizoen? Het verlengen van de maatregelen en het gefaseerd weer gaan tennissen en padellen heeft ook invloed op de toernooien. Vooralsnog is besloten om alle toernooien t/m 14 juni te annuleren. Ondertussen is de KNLTB al wel bezig met een stappenplan hoe we langzaam kunnen opstarten met toernooien in de 1.5 meter samenleving, met aangepaste toernooivormen.

Bij vragen omtrent de maatregelen vragen we iedereen de websites van RIVM, NOC/NSF en KNLTB in de gaten te houden. Is er een vraag voor TV Carolus waarop je het antwoord niet kunt vinden, dan kun je ons bereiken via info@tvcarolus.nl.

We zijn blij dat we weer langzaam aan kunnen opstarten en kijken uit naar verdere verruiming van de maatregelen. Neem ondertussen verantwoordelijkheid voor jezelf en voor anderen en handel vooral verstandig. Neem geen onnodige risico’s, niet voor jezelf, kind(eren) of anderen. Gezondheid staat voorop!

Bestuur TV Carolus

« Terug

» Nieuws archief