Nieuws

Dit jaar geen Il Borgo TV Carolus Open Junioren toernooi

We hebben eerder al gemeld dat we bezig waren met de voorbereidingen voor het Il Borgo TV Carolus Open Junioren toernooi in juni. We vroegen gadgets aan sponsoren en hadden al zin in ons zomertoernooi. Zin hebben wij nog steeds maar het Corona-virus gooit roet in het eten. Er zijn veel onzekerheden. Zeker is dat tot 14 juni geen toernooien mogen worden gespeeld en daarna is nog onduidelijk hoe de regels zullen zijn. De bekende 1,5 meter afstand zal van kracht blijven. Daarnaast is het nu zo dat er geen ouders op het tennispark mogen komen. Natuurlijk is het voor jeugdspelers belangrijk dat papa’s, mama’s, opa’s en oma’s komen kijken naar hun wedstrijden. En zullen inschrijvingen in deze tijd komen vanuit andere verenigingen en van buiten de regio? Hoe zullen de regels voor de horeca zijn? Mogen Maarten en Lia het paviljoen openen voor drankjes, hapjes en ijsjes? Die gezelligheid hoort er ook bij.
Wij zijn van mening dat ieders veiligheid voorop staat. En dat meedoen aan een toernooi vooral heel leuk moet zijn. Door de vele onzekerheden die de regelgeving rondom het Corona-virus met zich meebrengt, hebben wij helaas moeten besluiten om dit jaar geen Open Junioren toernooi te organiseren.

We gaan proberen om in 2021 een extra leuk toernooi te organiseren. En hopen dat al onze jeugdspelers volgend jaar meedoen aan één van de leukste jeugdtoernooien van de regio. Het Il Borgo TV Carolus Open Junioren toernooi!

Met sportieve groet,
Danique, Veronique, Hanneke, Wendy en Claudia

« Terug

» Nieuws archief