Nieuws

Clubhuis weer open vanaf maandag 8 juni!

Ons clubhuis opent aanstaande maandag 8 juni om 9 uur haar deuren en ook ons terras is weer open. Gezellig een drankje doen bij Maarten is dan weer mogelijk en daar hebben we lang naar uitgekeken! Om dit te vieren bieden we je in de openingsweek (van 8 t/m 14 juni) het eerste kopje koffie/thee of fris aan met een lekker stukje kaneelkoek van onze sponsor 't Bakkertje. We dragen Maarten en natuurlijk onze sponsors een warm hart toe daarom zijn er de komende tijd een aantal acties om hen te steunen zoals zij ons ook al jaren steunen.
Het blijft Corona-tijd en daarom zijn er regels en richtlijnen, vanuit het RIVM, Gemeente Helmond, NOC*NSF, KNLTB en Horeca Nederland.
We doen een beroep op je om de regels te volgen maar ook op ieders eigen verantwoordelijkheid om voldoende afstand te houden.

Hieronder lichten we een paar zaken uit en we vragen je deze zorgvuldig te lezen en op te volgen.

Klachten of ziek
Blijf thuis als je ziek bent of klachten hebt zoals bijvoorbeeld koorts, hoesten, benauwdheid of neusverkoudheid. Voor alles geldt, gezond verstand gebruiken staat voorop.

Tennissen en verblijf op ons park
Wil je tennissen dan is het nog steeds verplicht om een baan te reserveren via de KNLTB-app. Maak je na het tennissen geen gebruik van de Horeca dan moet je het park verlaten. Wanneer de Horeca niet open is, direct na het tennissen het park verlaten.

Sanitaire voorzieningen
Toiletten zijn open maar omkleden en douchen moet nog steeds thuis.

Clubhuis en terras
Het clubhuis is open voor maximaal 30 personen, er wordt gezorgd voor desinfecterend materiaal. Maarten geeft aan of er een tafel beschikbaar is in het clubhuis, waar je plaats kunt nemen. We hebben een groot terras waarop je vrij kunt plaatsnemen maar alleen als je gebruik maakt van de Horeca. Volg voor het bestellen en afhalen van je drankje de verplichte looprichtingen.
De tafels en stoelen staan zo opgesteld dat we voldoen aan de 1,5-norm. De tafels en stoelen laten staan en niet verplaatsen.
We zijn verplicht het Horeca-protocol te volgen.

Lessen en publiek
Ouders of publiek mogen nog steeds niet naast de baan plaatsnemen maar wel in het clubhuis of op het terras als de Horeca open is en zij hiervan gebruikmaken.
Informatie over de lessen loopt via onze trainers van TopServe.

Activiteiten
De Tennisladder is weer gestart, je vindt hier meer informatie ook om aan te melden.
Binnenkort gaan we kijken welke activiteiten worden opgestart zoals bijvoorbeeld de Tossavond op dinsdag en de Clubkampioenschappen

De komende week starten we op en zullen op basis van ervaringen wellicht moeten bijstellen. We doen een beroep op je om vragen of tips te mailen naar info@tvcarolus.nl.
We wensen iedereen veel tennisplezier en gezelligheid in het clubhuis of op ons terras en geniet van je koffie/thee/fris met kaneelkoek!

« Terug

» Nieuws archief