Nieuws

Wij steunen onze sponsoren! Van 22 t/m 28 juni Il Borgo

Smullen van een heerlijke bonbon van Il Borgo, dat kan in ons eigen clubhuis! Il Borgo is al geruime tijd Partner van onze jeugd. Hugo en Yolanda zijn de trots eigenaren van drie schitterend zaken in het centrum van Helmond; Il Borgo, La Bocca Grande en Grandcafe De Vijfhoeck. Vanaf 22 t/m 28 juni krijg je een lekkere bonbon van Il Borgo Helmond bij ieder kopje koffie of thee en voor de jeugd is er een chocolaatje.
Het zal niemand ontgaan zijn dat veel bedrijven het de afgelopen maanden zwaar hebben gehad. Daarom steunen we onze sponsoren zoals zij ons ook al jaren steunen. Alle leden kregen in de openingsweek een koffie, thee of fris aangeboden met heerlijke kaneelkoek van Bakkerij 't Bakkertje.
In de week daarna maakte iedereen die afrekende in het clubhuis kans op een gratis bespanning bij Sported. We hebben maar liefst 10 bonnen verloot en de winnaars zijn bekend! Je vindt ze hier.
Van 29 juni t/m 5 juli maakt iedereen die afrekent in het clubhuis kans op een eetbon van Grillhouse By Onsz, we verloten er 6.
Goed voor onze sponsoren, goed voor onze leden en ook goed voor Maarten & Lia. Samen staan we sterk!
We hopen dat we in samenwerking met andere sponsoren nog meer leuke acties kunnen presenteren.

 

« Terug

» Nieuws archief