Nieuws

Belavond Vriendenloterij krijgt vervolg!

Op maandag 9 maart was de eerste belavond in samenwerking met de Vriendenloterij. En met succes, we hebben 35 loten verkocht en bijna 10 leden die al meespelen met de Vriendenloterij steunen nu TV Carolus. Heb je nog geen lot van de Vriendenloterij maar wil je wel meespelen, laat het ons dan weten, dan zetten we jou alvast op de lijst. Een lot kost €14 per maand en de eerste prijs heb je gelijk te pakken, namelijk een cadeaukaart van €20 (vrije keuze uit vvv-bon/hema-bon etc). Je speelt mee tot wederopzegging maar minimaal 1 maand.
De eerste belavond krijgt een vervolg op woensdag 1 juli, het succes smaakt naar meer! Het team van bellers, wat voor het grootste deel bestaat uit onze eigen leden, vond het leuk en meldde zich spontaan aan voor deze 2e belavond. Uiteraard bellen we alleen naar leden die we op 9 maart nog niet hebben kunnen spreken.
We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen gebeld wil worden daarom kun je je hiervoor afmelden.
Speel jij mee met de Vriendenloterij? Dan zou het top zijn als je TV Carolus begunstigt, de helft van wat je voor het lot betaalt gaat naar TV Carolus en anders gaat het in de grote pot met goede doelen. Bel met de Ledenservice op telefoonnummer 088-0201020 om aan te geven dat je TV Carolus wilt begunstigen. Een clublid dat een jaar lang meespeelt levert ruim € 78,- op voor de clubkas.

In de afgelopen jaren heeft de Vriendenloterij geholpen om hartenwensen van onze leden uit te laten komen. Zo was er een mooie cheque voor Frits en Marij, voor Corine Bosch en voor Niels Vink. En natuurlijk is er de maandelijkse bijdrage waar een aantal leden al voor zorgen. Al met al een mooie samenwerking!

« Terug

» Nieuws archief