Nieuws

Belangrijk! Corona regels tijdens clubkampioenschappen

Registratie, looprichting, roken, toilet en douche
Registreren (op vrijwillige basis) bij aankomst op het park zowel voor spelers als bezoekers, met datum/tijd, naam en telefoonnummer (ivm mogelijk bron- & contactonderzoek door GGD).
De verplichte looprichting op ons park is duidelijk met pijlen aangegeven.
In de rookruimte mogen maximaal 4 personen.
In de toiletruimte mogen maximaal 2 personen.
Uiteraard alles met 1,5 meter afstand.
Douchen graag zoveel mogelijk thuis.

Tafels en stoelen laten staan
De tafels en stoelen op het terras en in het clubhuis zijn  ingedeeld op 1,5 meter. Laat deze staan en ga er dus niet mee schuiven. Houd er rekening mee dat er maximaal 4 personen aan een tafel mogen zitten en dat spelers van het toernooi voorrang hebben op publiek.

Desinfectie materiaal
Zorg goed voor jezelf door je handen regelmatig te desinfecteren. Daarvoor wordt op elke baan bij het scorebord desinfectiemateriaal klaargezet. Het advies is dat 1 persoon het scorebord bedient. Neem als je de laatste wedstrijd speelt de flessen weer mee naar het clubhuis zodat deze de volgende dag weer kunnen worden gebruikt.

Publiek

Publiek is welkom, graag zelfs! Registreren bij aankomst op het park (op vrijwillige basis), met datum/tijd, naam en telefoonnummer (ivm mogelijk bron- & contactonderzoek door GGD).
Staan en zitten naast de banen is mogelijk, uiteraard met 1,5 meter afstand, er zijn extra klapstoeltjes beschikbaar.
Het terras bij baan 1 valt onder de Horeca, daarom is het niet toegestaan om daar te staan. Zitten aan de tafeltjes uiteraard wel met maximaal 4 personen. Ook hier geldt, laat tafels en stoelen staan. Houd er verder rekening mee dat deelnemers aan de clubkampioenschappen voorrang hebben bij de zitplaatsen.

« Terug

» Nieuws archief