Nieuws

Online Algemene Ledenvergadering

Op zondag 7 februari is onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering. Alleen dit jaar loopt het net even anders dan anders. In verband met Corona vindt de ALV dit jaar online plaats. Om 15 uur gaan we live en vanuit thuis kun je de vergadering online bijwonen. Als je je aanmeldt, ontvang je een link voor de vergadering.
Tijdens deze online ALV presenteert het bestuur een terugblik op het afgelopen jaar en de plannen voor het komend jaar. Tijdens deze vergadering nemen we helaas afscheid van Anita van den Heuvel (voorzitter), Bé Noordman (penningmeester) en Fatima de Castro (bestuurslid jeugdzaken). We zijn trots dat we tijdens deze vergadering de nieuwe kandidaat bestuursleden kunnen voordragen. Met deze uitbreiding zijn we weer op volle sterkte om onze club op een goede manier te kunnen besturen. In deze nieuwsbrief stellen ze zich alvast kort aan jullie voor.
Ruim voor de vergadering ontvangt ieder lid een mailbericht met de agenda en de link om aan te melden. Heb je vragen over de ALV? Wil je de notulen van de vorige ALV ontvangen? Alvast de financiële gegevens inzien die gepresenteerd worden? Of heb je bezwaar tegen een Online ALV? Dan kun je contact opnemen met onze secretaris Elke Martinali via info@tvcarolus.nl

« Terug

» Nieuws archief