Nieuws

De elektronische poort is klaar voor gebruik!

Vanaf maandag 1 februari is het zover: de elektronische poort is voor iedereen te gebruiken. Dat betekent dat alle leden van TV Carolus voortaan het park op kunnen met gebruik van de KNLTB-pas. Bij de poort staat een paaltje met een kaartlezer. Hier moet de pas in een rustige en vloeiende beweging doorheen gehaald worden van boven naar beneden (zorg dat de magneetstrip van de pas naar rechts gericht is). Op de kaartlezer brandt een rood ledje, bij het (op juiste wijze) doorhalen van de pas gaat het groene ledje branden en zal de poort automatisch openen. Nadat je door de poort bent gegaan zullen de lasers die daar achter staan detecteren dat je naar binnen bent gekomen. De poort sluit vervolgens weer automatisch na ongeveer 15 seconden.

Het kan zijn dat de poort al open staat als je bij het park aankomt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er trainers op het park zijn, of als de kantine open is (waarvan we natuurlijk allemaal hopen dat dit binnenkort weer kan!). In dat geval kun je natuurlijk gewoon het park op lopen/rijden zonder de pas te gebruiken.

Voor het paviljoen geldt hetzelfde als voor de poort: je kunt alleen nog naar binnen als je je pas door de kaartlezer haalt. Ook hier geldt: als deze deur al open staat (dat zal normaal gesproken alleen het geval zijn als de kantine ook open is) hoef je je pas niet te gebruiken.

Het is NIET de bedoeling dat de deur van het paviljoen door de leden open gelaten wordt door bijvoorbeeld een mat tussen de deur en de drempel te leggen. Dit heeft te maken met het alarm, dat aan de deur gekoppeld is.

Bij het verlaten van het park kun je de poort openen door op de zwarte knop te drukken die op een paaltje bevestigd is enkele meters vóór de poort. Bij het indrukken van deze knop opent de poort automatisch, en hij sluit weer ca. 15 seconden nadat je het park door de poort verlaten hebt.

Het gebruik van de pas werkt alleen van 9.00 uur tot 23.00 uur. Buiten deze tijden is het dus niet mogelijk om de poort en de paviljoendeur met je pas te openen. Overigens kun je wel altijd na 23.00 uur het park nog verlaten door gebruik te maken van de drukknop. Tijdens de avondklok werkt de pas maar tot 21.00 uur.

Vanaf maandag 1 februari is het dus van belang dat je altijd je pas bij je hebt om niet voor verrassingen te komen staan als je het park op en het paviljoen in wilt. Mocht het zo zijn dat je pas niet werkt op de kaartlezers (bijvoorbeeld door een beschadiging van de magneetstrip) of dat je je pas kwijt bent, meldt dit dan even bij Frank Verkoeijen, bestuurslid tenniszaken: tenniszaken@tvcarolus.nl

Mocht je nog andere vragen hebben over de werking van de elektronische poort, dan kun je je ook op genoemd e-mailadres melden.

 

Wij wensen iedereen veel tennisplezier toe voor het komende jaar!

Bestuur TV Carolus

« Terug

» Nieuws archief