Nieuws

In Memoriam: Marc Vrijsen

Afgelopen weekend bereikte ons het verschrikkelijke en onbevattelijke nieuws van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid Marc Vrijsen. Hij kwam om het leven door een noodlottig ongeval en laat zijn vrouw Gea en zoontje Floris achter.

Marc is in 2019 gewaardeerd binnen onze vereniging als Carolus-topper: een prijs voor iemand die als vrijwilliger een belangrijke rol speelt voor Carolus. Die rol bestond op dat moment uit zijn werkzaamheden als vooraanstaand lid van de sponsorcommissie, waarvan hij sinds 2016 deel uitmaakte. Hij heeft er samen met de andere commissie-leden voor gezorgd dat onze club een gezonde financiële huishouding kon voeren, door het binnenbrengen van vele sponsors. En, wat zeker zo belangrijk was, het binnen houden van die sponsors.

Daarnaast heeft Marc vele jaren competitie gespeeld bij TV Carolus, en bijna altijd was hij de teamcaptain van het betreffende team. In die functie vond hij het erg belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld was en je kon er dan ook op rekenen dat alles op rolletjes liep. Dit betekende dat je altijd wist hoe laat en waar je moest spelen, op welke ondergrond, wat we gingen eten bij thuiswedstrijden en dat de uitslagen netjes op tijd werden ingeleverd of ingevoerd.

Marc was met zijn warme karakter een graag geziene persoon. Wij wensen Gea en Floris en overige familieleden, vrienden en kennissen alle sterkte toe bij het verwerken van dit onbeschrijflijke verlies.
 
- Bestuur TV Carolus

« Terug

» Nieuws archief